Σχετικά με εμάς

To Scent Stories γεννήθηκε από την αστείρευτη αγάπη μου για τα αρώματα, από μικρή, με μάγευαν οι γλυκές μυρωδιές, από φρεσκοψημένα κουλουράκια μέχρι ανθισμένα τριαντάφυλλα. Κάθε άρωμα με ταξίδευε σε μαγικά μέρη και ξυπνούσε συναισθήματα που δεν ήξερα καν ότι είχα.

Το 2021, όταν η πανδημία άλλαξε τον κόσμο μας, αποφάσισα να μετατρέψω την αγάπη μου για τα αρώματα σε κάτι ουσιαστικό. Ξεκίνησα να πειραματίζομαι στην αποθήκη του σπιτιού μας και να δημιουργώ αρωματικά κεριά σόγιας σε διάφορα σχέδια και να τα ανεβάζω στα social. Ο κόσμος τα αγάπησε από τις πρώτες μέρες και μου έδωσε δύναμη να ξεκινήσω επίσημα το Scent Stories, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Σύντομα συνειδητοποίησα πως κάθε άρωμα δημιουργεί μια μοναδική στιγμή, μια μοναδική ιστορία. Κάθε κερί που φτιάχνω γίνεται ο καμβάς για μια αρωματική αφήγηση, έτοιμη να σας ταξιδέψει σε μακρινούς τόπους, να σας αγγίξει με τα πιο τρυφερά συναισθήματα και να ξυπνήσει μέσα σας μνήμες και ονειροπολήσεις.

Σας προσκαλώ να βυθιστείτε στον κόσμο μας, να εξερευνήσετε τα αρώματά μας και να βρείτε το τέλειο κερί για εσάς. Αφήστε τα αρώματά μας να σας ταξιδέψουν, να σας χαλαρώσουν και να σας γεμίσουν με θετική ενέργεια.

Σας περιμένουμε με χαρά στο Instagram και στο TikTok για να γνωρίσετε τα αρώματά μας, να δείτε τα βίντεο μας και να γίνετε μέρος αυτού του ταξιδιού.

Σημείωση:

  • Μην καίτε κεριά χωρίς επίβλεψη.
  • Φροντίστε να αερίζετε καλά τον χώρο σας όταν καίτε κεριά.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες ασφαλείας που αναγράφονται στις συσκευασίες των κεριών μας.

Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!