Wax Melts: Η νέα τάση

Wax Melts: Η νέα τάση

Liquid error (sections/main-article line 41): The format option 'month_day_year' is not a supported format.

Τίποτα δεν αρωματίζει καλύτερα εναν χώρο από ένα κερί. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ένα νέο φαινόμενο κατακλύζει την αγορά της αρωματοθεραπείας: τα Wax Melts. Με την υποσχετική τους εμφάνιση και τις αρωματικές τους ιδιότητες, τα Wax Melts έχουν γίνει η νέα μόδα στο χώρο της αρωματοθεραπείας.

Τα Wax Melts είναι μικρά κομμάτια κεριού, συνήθως σε μορφή μικρών κυβίδων ή άλλων σχεδίων που λιώνουν και εκπέμπουν την ευχάριστη αρωματική τους ουσία όταν τοποθετούνται σε καυστήρα. Αυτή η νέα τάση στην αρωματοθεραπεία έχει κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων λόγω της ευκολίας χρήσης, των ποικίλων αρωμάτων που προσφέρει και της μακράς διάρκειάς τους.



Όμως, τα Wax Melts δεν είναι απλά ένας τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας. Είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα προσωπικής ευεξίας και ξεκούρασης. Με την επιλογή αρωμάτων που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας και τις ανάγκες σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που αποπνέει ηρεμία και ομορφιά.

Στο Scent Stories, κατανοούμε τη σημασία της προσωπικής ευεξίας και της ατμόσφαιρας που δημιουργούν τα αρώματα. Έχουμε δημιουργήσει μια ποικιλία από Wax Melts που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε έναν κόσμο ευωδιών και χαλάρωσης. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι χειροποίητο, φτιαγμένο με αγάπη και φροντίδα για να προσφέρει μια εκλεπτυσμένη εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Επιπλέον, τα Wax Melts μας είναι φιλικά προς τα κατοικίδια και μη τοξικά, καθιστώντας την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ασφαλή και απολαυστική για εσάς και τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά 100% φυτική κερί σόγιας για να δημιουργήσουμε μια καθαρή καύση που δεν εκπέμπει επιβλαβείς ουσίες στον αέρα.

Αυτό που κάνει τα wax melts ξεχωριστά είναι η ευελιξία και η μακροζωία τους. Τα wax melts μπορούν να αναμιχθούν για να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές συνδυασμούς αρωμάτων.

Στο Scent Stories θα βρείτε πάνω απο 40 διαφορετικά αρωματισμένα wax melts με διάρκεια 80 ώρες το καθένα (αυτο σημαίνει πως θα μπορείτε να ανάβετε για 2 ώρες την ημέρα ένα κομμάτι wax melt για 1 ολόκληρο μήνα!!). 

Ωστόσο, 15 λεπτά καυσης είναι υπεραρκετά για να αρωματίσετε το χώρο σας και το σπίτι σας θα συνεχίσει να μυρίζει υπέροχα για ώρες!

Το καλύτερο; Τα μία μπάρα Wax Melt δεν κοστίζει πάνω από 9 ευρώ!

 

Tips για την χρήση των wax melts:

Η χρήση των wax melts είναι απλή και ευχάριστη. Αρχικά, θα χρειαστείς έναν καυστήρα, όπου θα τοποθετίσεις ένα ρεσώ. Τοποθετείς ένα wax melt στην κορυφή του και ανάβεις το ρεσώ. Καθώς το wax melt αρχίζει να λιώνει, το άρωμα θα απελευθερωθεί απαλά στον χώρο σου, αρωματίζοντας τον. Μπορείς να προσαρμόσεις την ένταση του άρωματος ανάλογα με το πόσα wax melts χρησιμοποιείς. Όταν το άρωμα αρχίσει να εξαντλείται, απλά σβήνεις το ρεσώ και αφήνεις το wax melt να στερεώσει και να στεγνώσει. Μπορεις να το αντικαταστήσεις με ένα άλλο ή να το ξανά χρησιμοποιήσεις. 

 

Πως να καθαρίσω τον καυστήρα μου; 

Πολύ απλά άναψε ενα ρεσώ και άστω 2-3 λεπτά να ζεσταθεί η καυστήρας. Σβήσε το ρεσώ και καθάρισα τον καυστήρα με ένα χαρτί.

 

Εσύ έχεις δοκιμάσει να αρωματίσεις το χώρο σου με wax melts? Αν όχι, διάλεξε ένα εδώ  .